Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан кај ПИОМ 44м2 ( Шифра : 30925)
Детали
Цена : 45 000 €
Квадратура : 44 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром 69м2 ( Шифра : 30839)
Детали
Цена : 68 000 €
Квадратура : 69 m²
Детали
Се продава стан во Маџари 60м2 ( Шифра : 29127)
Детали
Цена : 37 000 €
Квадратура : 60 m²
Погодности : Подрум, Празен, Тераса
Детали
Се продава гарсоњера во К.Вода ( Шифра : 30844)
Детали
Цена : 34 000 €
Квадратура : 38 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода со 1 спална ( Шифра : 30794)
Детали
Цена : 39 000 €
Квадратура : 49 m²
Погодности : Гаража, Подрум, Тераса
Детали
Стан во Маџари од 60м2 ( Шифра : 29127)
Детали
Цена : 36 500 €
Квадратура : 60 m²
Погодности : Тераса
Детали
Стан со 1 спална во К.Вода ( Шифра : 30865)
Детали
Цена : 31 500 €
Квадратура : 34 m²
Погодности : Лифт, Празен
Детали
Се продава стан со 2 спални во К.Вода ( Шифра : 30739)
Детали
Цена : 42 000 €
Квадратура : 57 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Гранд Престиж Тафталиџе ( Шифра : 30735)
Детали
Цена : 76 000 €
Квадратура : 67 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан до Ун.сала ( Шифра : 30331)
Цена : 89 000 €
Квадратура : 81 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали