Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 27367)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 63 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Автокоманда ( Шифра : 27493)
Детали
Цена : 51 000 €
Квадратура : 68 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 21426)
Детали
Цена : 51 000 €
Квадратура : 65 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Козле ( Шифра : 27920)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 64 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава нов стан во К.Вода ( Шифра : 27879)
Детали
Цена : 34 500 €
Квадратура : 45 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 25793)
Детали
Цена : 66 000 €
Квадратура : 85 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава нов стан во К.Вода ( Шифра : 24864)
Детали
Цена : 41 000 €
Квадратура : 51 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Сопствен паркинг, Тераса
Детали
Евтин стан во Карпош-4 ( Шифра : 25702)
Детали
Цена : 54 000 €
Квадратура : 70 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава ново станче во Автокоманда ( Шифра : 27785)
Детали
Цена : 29 500 €
Квадратура : 28 m²
Погодности : Лифт, Подрум
Детали
Се продава стан во Хиподром ( Шифра : 27728)
Детали
Цена : 38 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали