Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Д.Маало ( Шифра : 29719)
Детали
Цена : 41 000 €
Квадратура : 47 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Одличен плац за градба-стамбена зграда ( Шифра : 1111)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Детали
Се продава нов стан во Аеродром ( Шифра : 29551)
Детали
Цена : 63 000 €
Квадратура : 72 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 29426)
Детали
Цена : 45 000 €
Квадратура : 52 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан до влада 59м2 ( Шифра : 29634)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 59 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Центар ( Шифра : 29677)
Детали
Цена : 36 000 €
Квадратура : 31 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран
Детали
Се продава стан во Ѓ.Петров 55м2 ( Шифра : 29781)
Детали
Цена : 37 000 €
Квадратура : 55 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Хром ( Шифра : 29780)
Детали
Цена : 32 000 €
Квадратура : 38 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во К.вода ( Шифра : 29777)
Детали
Цена : 39 000 €
Квадратура : 38 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 28964)
Детали
Цена : 49 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали