Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан со 3 спални во Тафталиџе ( Шифра : 30440)
Детали
Цена : 85 000 €
Квадратура : 89 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан кај билна аптека со 2 спални ( Шифра : 29484)
Детали
Цена : 60 000 €
Квадратура : 61 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Празен
Детали
КУПУВАЊЕ ЛУКСУЗНА ГОЛЕМА КУЌА ( Шифра : 1112)
Цена : Консултирајте нè
Детали
Прекрасен трособен стан во К.Вода ( Шифра : 30038)
Детали
Цена : 59 000 €
Квадратура : 60 m²
Погодности : Гаража, Тераса
Детали
Прекрасен двособен стан во Аеродром 42м2 ( Шифра : 28824)
Детали
Цена : 36 000 €
Квадратура : 42 m²
Погодности : Реновиран, Тераса
Детали
Се издава модерно наместена куќа во Пржино ( Шифра : 0416)
Детали
Цена : 15 000 €
Квадратура : 240 m²
Дворно место : 500 m²
Погодности : Реновиран, Тераса
Детали
Нов стан 51м2 во Тафталиџе до гим.Нова ( Шифра : 29909)
Детали
Цена : 52 000 €
Квадратура : 51 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе-2 ( Шифра : 29590)
Детали
Цена : 51 000 €
Квадратура : 52 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе кај катастар ( Шифра : 29787)
Детали
Цена : 61 000 €
Квадратура : 73 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Козле ( Шифра : 29685)
Детали
Цена : 48 000 €
Квадратура : 42 m²
Погодности : Тераса
Детали