Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 29194)
Детали
Цена : 41 000 €
Квадратура : 55 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 29370)
Детали
Цена : 33 000 €
Квадратура : 31 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 28964)
Детали
Цена : 55 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 27913)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава барака во Тафталиџе- ( Шифра : 7900)
Детали
Цена : 135 000 €
Квадратура : 64 m²
Дворно место : 306 m²
Детали
Екстра луксузна кука во Влае ( Шифра : 7902)
Детали
Цена : 225 000 €
Квадратура : 400 m²
Дворно место : 200 m²
Погодности : Гаража, Подрум, Тераса
Детали
Станови во Скопје ( Шифра : 28850)
Детали
Цена : 39 000 €
Квадратура : 44 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе-1 ( Шифра : 28625)
Детали
Цена : 99 000 €
Квадратура : 101 m²
Детали
Се продава стан во Ѓ.Петров ( Шифра : 565c8f7d0ee96)
Детали
Цена : 43 000 €
Квадратура : 48 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 28370)
Детали
Цена : 80 000 €
Квадратура : 103 m²
Погодности : Тераса
Детали