Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 28281)
Детали
Цена : 55 000 €
Квадратура : 68 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 29631)
Детали
Цена : 46 000 €
Квадратура : 56 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Одлична инвестиција-разработена винарија со лозје ( Шифра : 1111)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 2 700 m²
Детали
Fully equippend winery with vineyard ( Шифра : 1111)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 2 700 m²
Детали
Stanovi vo novogradba vo Kozle atraktivna lokacija ( Шифра : 57bf21dd6d19f)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Детали
Ponuda ekstra novogradba 28 -160m2 blisku Siti Mol ( Шифра : 57bf20b632778)
Детали
Цена : 1 150 €
Квадратура : 28 m²
Детали
Се продава стан во Автокоманда ( Шифра : 29146)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 68 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Хиподром ( Шифра : 28440)
Детали
Цена : 37 000 €
Квадратура : 61 m²
Детали
Се продава стан во Хиподром ( Шифра : 29342)
Детали
Цена : 36 500 €
Квадратура : 54 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Станови во Скопје ( Шифра : 29372)
Детали
Цена : 65 000 €
Квадратура : 76 m²
Погодности : Лифт, Сопствен паркинг, Тераса
Детали