Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30529)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 46 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Евтин стан од 42м2 во Карпош-3 ( Шифра : 30540)
Детали
Цена : 37 500 €
Квадратура : 42 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30552)
Детали
Цена : 70 000 €
Квадратура : 75 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се продава стан во Автокоманда 105м2 ( Шифра : 30549)
Детали
Цена : 85 000 €
Квадратура : 105 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 30545)
Детали
Цена : 59 000 €
Квадратура : 63 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Карпош-3 ( Шифра : 30544)
Детали
Цена : 85 000 €
Квадратура : 80 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30562)
Детали
Цена : 38 000 €
Квадратура : 41 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30568)
Детали
Цена : 47 000 €
Квадратура : 60 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче 64м2 ( Шифра : 30564)
Детали
Цена : 54 000 €
Квадратура : 64 m²
Погодности : Подрум, Празен, Тераса
Детали
Се продава куќа во Г.Петров на топ локација ( Шифра : 8104)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 120 m²
Дворно место : 100 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали