Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Хиподром ( Шифра : 28195)
Детали
Цена : 37 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 28183)
Детали
Цена : 35 000 €
Квадратура : 40 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 28163)
Детали
Цена : 60 000 €
Квадратура : 64 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Карпош-3 ( Шифра : 28159)
Детали
Цена : 72 000 €
Квадратура : 81 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Нови станови во Центар кај билна аптека ( Шифра : 28176)
Детали
Цена : 1 250 €
Детали
Четворособен стан кај МИДА ( Шифра : 28180)
Детали
Цена : 1 150 €
Квадратура : 116 m²
Погодности : Лифт, Гаража, Тераса
Детали
Се продава стан во Д.Маало ( Шифра : 28145)
Детали
Цена : 47 300 €
Квадратура : 43 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 27945)
Детали
Цена : 46 000 €
Квадратура : 59 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 22171)
Детали
Цена : 52 000 €
Квадратура : 73 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 28025)
Детали
Цена : 49 000 €
Квадратура : 67 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали