Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Автокоманда ( Шифра : 27823)
Детали
Цена : 46 000 €
Квадратура : 68 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Карпош -1 ( Шифра : 25954)
Детали
Цена : 84 000 €
Квадратура : 92 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава ком.реновиран двособен стан во Тафталиџе-2 ( Шифра : 27849)
Детали
Цена : 49 000 €
Квадратура : 59 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе ( Шифра : 27437)
Детали
Цена : 72 450 €
Квадратура : 69 m²
Погодности : Сопствен паркинг, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе ( Шифра : 27436)
Детали
Цена : 87 150 €
Квадратура : 83 m²
Погодности : Тераса
Детали
Продажба на стан во градски ѕид ( Шифра : 28280)
Детали
Цена : 62 000 €
Квадратура : 56 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 25123)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 62 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Автокоманда ( Шифра : 27707)
Детали
Цена : 54 000 €
Квадратура : 82 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 26385)
Детали
Цена : 70 000 €
Квадратура : 100 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 27864)
Детали
Цена : 60 000 €
Квадратура : 78 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали