Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во гардба кај Ун.Сала ( Шифра : 30622)
Детали
Цена : 39 000 €
Квадратура : 32 m²
Дворно место : 35 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во градба кај Ун.Сала ( Шифра : 30736)
Детали
Цена : 75 500 €
Квадратура : 68 m²
Детали
Се продава ком.реновиран стан во Аеродром ( Шифра : 29633)
Детали
Цена : 68 000 €
Квадратура : 74 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30483)
Детали
Цена : 38 000 €
Квадратура : 54 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава куќа во изградба карши Државна болница ( Шифра : 7754)
Детали
Цена : 185 000 €
Квадратура : 300 m²
Детали
се продава стан во Карпош-4 ( Шифра : 29707)
Детали
Цена : 43 500 €
Квадратура : 62 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Карпош-4 ( Шифра : 29786)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 66 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се издава деловен простор во Д.Маало ( Шифра : 2541)
Детали
Цена : 300 €
Квадратура : 60 m²
Детали
Се продава стан со 1 спална Д.Маало ( Шифра : 30525)
Детали
Цена : 41 500 €
Квадратура : 35 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Хиподром 58м2 ( Шифра : 30530)
Детали
Цена : 37 000 €
Квадратура : 58 m²
Детали