Се продава стан во Тафталиџе

Шифра: 27436

Населба: Тафталиџе 1

Погодности:

  • Тераса

Цена: 87 150 €

Квадратура 83 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Број на катови 4
Број на бањи 1
Број на тоалети 1
Тип на греење Централно парно

Нов стан од 83м2 со тераса од 11м2 на приземје, со 2 спални, И/З ориентиран.

цена:87150 е

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата