Продажба на стан во градски ѕид

Шифра: 28280

Населба: Центар

Погодности:

  • Лифт
  • Тераса

Достапност: 15 Октомври 2015

Цена: 62 000 €

Давачки 320 €

Состојба Наместен
Квадратура 56 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Ориентација Исток
Кат 2
Број на катови 6
Број на бањи 1
Број на тоалети 1
Тип на греење Централно парно
Начин на плаќање Парично

Се продава стан во Градски ѕид, блок Агромеханика,  на 2-ри кат со 1 спална, 56м2, лифт, градско парно, нереновиран.

цена:62.000 ЕУР

Енергетска ефикасност

PLG_JEA_DPE_ENERGY_CONSUMPTIONЗелена куќа емисија на гасови
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата