Се продава барака во Тафталиџе-

Шифра: 7900

Населба: Тафталиџе 1

Цена: 135 000 €

Квадратура 64 m²
Дворно место 306 m²
Број на соби 1
Број на спални 2
Број на катови 1
Број на бањи 1

Се продава барака  од 64 м2 на плац од 306 м2 позади Алумина на мирна локација со чиста документација.

Маркица за градба     о=152м2     Х=10,20

цена:135000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата