Се продава стан во Хиподром

Шифра: 28440

Населба: Хиподром

Цена: 37 000 €

Квадратура 61 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Број на катови 5
Број на бањи 1
Број на тоалети 1

Се продава стан од 61м2 со една спална, лесно изводлива втора, на приземје, сменети прозори,солидна состојба.Одлична локација со паркинг и зеленило.

цена:37.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата