Се продава стан во Н.Лисиче

Шифра: 28281

Населба: Аеродром

Погодности:

  • Подрум
  • Тераса

Цена: 55 000 €

Квадратура 68 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 2
Број на катови 7
Тип на греење Сопствено парно

Се продава стан  68м2+10м2 тераса+5м2 подрум, 2 спални на 2 кат.Одлична локација позади полицискаа станица и паркот на Тоше.

цена:55,000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата