Ponuda ekstra novogradba 28 -160m2 blisku Siti Mol

Шифра: 57bf20b632778

Населба: Карпош 3

Цена: 1 150 €

Квадратура 28 m²

Се продаваат екслузивни станови новоградба во Карпош 3 во близина на Сити Мол. Квадратура за сечија желба од 28-160м2, а елементи со врвен квалитет. Становите ќе бидат готови во декември 2017 година. Цена 1.150 еу/м2 со платен ДДВ и можност за кредитирање.


Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата