Stanovi vo novogradba vo Kozle atraktivna lokacija

Шифра: 57bf21dd6d19f

Населба: Козле

Цена: Консултирајте нè

Се продаваат двособни, трособни и четворособни, станови во градба на атрактивна локација во Козле кај хотел Гранит. Становите се со одличен функционален распоред. Цена 1.150 евра/м2.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата