Нови станови во Центар кај билна аптека

Шифра: 28176

Населба: Центар

Цена: 1 250 €

Нови, вселиви станови кај билна аптека од 34м2,52м2,82м2,92м2 на 3 и 4 кат со 1 и 2 спални, парно,тераса и лифт.

цена:1250е/м2+ДДВ

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата