Се продава стан во Хиподром

Шифра: 28195

Населба: Хиподром

Погодности:

  • Лифт
  • Подрум
  • Тераса

Цена: 37 000 €

Квадратура 71 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 6
Број на катови 6
Број на бањи 1
Тип на греење Електрична печка

Се продава стан со 2 спални,тераса, подрум, лифт.

цена:37000

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата