Се продава стан во Н.Лисиче

Шифра: 28183

Населба: Лисиче

Погодности:

  • Лифт
  • Подрум
  • Тераса

Цена: 35 000 €

Квадратура 40 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Кат 5
Број на катови 10

Се продава многу убав стан од 40м2 со 1 спална, тераса и подрум од 5м2.

цена:35000евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата