Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан со 2 спални во К.Вода ( Шифра : 30739)
Детали
Цена : 42 000 €
Квадратура : 57 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Гранд Престиж Тафталиџе ( Шифра : 30735)
Детали
Цена : 76 000 €
Квадратура : 67 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан до Ун.сала ( Шифра : 30331)
Цена : 89 000 €
Квадратура : 81 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во гардба кај Ун.Сала ( Шифра : 30622)
Детали
Цена : 39 000 €
Квадратура : 32 m²
Дворно место : 35 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во градба кај Ун.Сала ( Шифра : 30736)
Детали
Цена : 75 500 €
Квадратура : 68 m²
Детали
Се продава ком.реновиран стан во Аеродром ( Шифра : 29633)
Детали
Цена : 68 000 €
Квадратура : 74 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30483)
Детали
Цена : 38 000 €
Квадратура : 54 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
се продава стан во Карпош-4 ( Шифра : 29707)
Детали
Цена : 43 500 €
Квадратура : 62 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Карпош-4 ( Шифра : 29786)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 66 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан со 1 спална Д.Маало ( Шифра : 30525)
Детали
Цена : 41 500 €
Квадратура : 35 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали