Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 27793)
Детали
Цена : 25 000 €
Квадратура : 28 m²
Дворно место : 20 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 27165)
Детали
Цена : 54 000 €
Квадратура : 69 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава нов стан во К.Вода ( Шифра : 27792)
Детали
Цена : 48 000 €
Квадратура : 64 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 27638)
Детали
Цена : 45 000 €
Квадратура : 52 m²
Погодности : Лифт, Подрум
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 27735)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 56 m²
Дворно место : 40 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава нов стан во К.Вода ( Шифра : 27526)
Детали
Цена : 44 000 €
Квадратура : 64 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Автокоманда ( Шифра : 27083)
Детали
Цена : 34 000 €
Квадратура : 42 m²
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 27301)
Детали
Цена : 40 000 €
Квадратура : 52 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 26289)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 72 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан кај Ун.Сала ( Шифра : 27679)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 133 m²
Погодности : Лифт, Гаража, Опремен, Тераса
Детали