Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Прекрасен двособен стан во Аеродром 42м2 ( Шифра : 28824)
Детали
Цена : 36 000 €
Квадратура : 42 m²
Погодности : Реновиран, Тераса
Детали
Нов стан 51м2 во Тафталиџе до гим.Нова ( Шифра : 29909)
Детали
Цена : 52 000 €
Квадратура : 51 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе-2 ( Шифра : 29590)
Детали
Цена : 51 000 €
Квадратура : 52 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе кај катастар ( Шифра : 29787)
Детали
Цена : 61 000 €
Квадратура : 73 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Козле ( Шифра : 29685)
Детали
Цена : 48 000 €
Квадратура : 42 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Д.Маало ( Шифра : 29719)
Детали
Цена : 41 000 €
Квадратура : 47 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава нов стан во Аеродром ( Шифра : 29551)
Детали
Цена : 63 000 €
Квадратура : 72 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 29426)
Детали
Цена : 45 000 €
Квадратура : 52 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан до влада 59м2 ( Шифра : 29634)
Детали
Цена : 53 000 €
Квадратура : 59 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се продава стан во Центар ( Шифра : 29677)
Детали
Цена : 36 000 €
Квадратура : 31 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран
Детали