Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан во Хиподром ( Шифра : 29342)
Детали
Цена : 36 500 €
Квадратура : 54 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Станови во Скопје ( Шифра : 29372)
Детали
Цена : 65 000 €
Квадратура : 76 m²
Погодности : Лифт, Сопствен паркинг, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 29194)
Детали
Цена : 41 000 €
Квадратура : 55 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 29370)
Детали
Цена : 33 000 €
Квадратура : 31 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 28964)
Детали
Цена : 55 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче ( Шифра : 27913)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 71 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Станови во Скопје ( Шифра : 28850)
Детали
Цена : 39 000 €
Квадратура : 44 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Тафталиџе-1 ( Шифра : 28625)
Детали
Цена : 99 000 €
Квадратура : 101 m²
Детали
Се продава стан во Ѓ.Петров ( Шифра : 565c8f7d0ee96)
Детали
Цена : 43 000 €
Квадратура : 48 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 28370)
Детали
Цена : 80 000 €
Квадратура : 103 m²
Погодности : Тераса
Детали