Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30552)
Детали
Цена : 70 000 €
Квадратура : 75 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се продава стан во Автокоманда 105м2 ( Шифра : 30549)
Детали
Цена : 85 000 €
Квадратура : 105 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 30545)
Детали
Цена : 59 000 €
Квадратура : 63 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Карпош-3 ( Шифра : 30544)
Детали
Цена : 85 000 €
Квадратура : 80 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30562)
Детали
Цена : 38 000 €
Квадратура : 41 m²
Погодности : Подрум, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 30568)
Детали
Цена : 47 000 €
Квадратура : 60 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се продава стан во Н.Лисиче 64м2 ( Шифра : 30564)
Детали
Цена : 54 000 €
Квадратура : 64 m²
Погодности : Подрум, Празен, Тераса
Детали
Се продава стан со 3 спални во Тафталиџе ( Шифра : 30440)
Детали
Цена : 85 000 €
Квадратура : 89 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан кај билна аптека со 2 спални ( Шифра : 29484)
Детали
Цена : 60 000 €
Квадратура : 61 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Празен
Детали
Прекрасен трособен стан во К.Вода ( Шифра : 30038)
Детали
Цена : 59 000 €
Квадратура : 60 m²
Погодности : Гаража, Тераса
Детали