Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава трособен стан во Н.Лисиче ( Шифра : 23542)
Детали
Цена : 58 000 €
Квадратура : 80 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 26223)
Детали
Цена : 65 000 €
Квадратура : 78 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава трособен стан во Аеродром ( Шифра : 26615)
Детали
Цена : 57 000 €
Квадратура : 58 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Се продава стан во Аеродром ( Шифра : 26619)
Детали
Цена : 59 000 €
Квадратура : 68 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава стан во К.Вода ( Шифра : 26279)
Детали
Цена : 50 000 €
Квадратура : 73 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Prodavam stan ( Шифра : 20997)
Детали
Цена : 75 000 €
Квадратура : 103 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран
Детали
Се продава гарсоњера во Тафталиџе ( Шифра : 26110)
Детали
Цена : 30 000 €
Квадратура : 30 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Тераса
Детали
Се продава гарсоњера во Тафталиџе-2 ( Шифра : 26306)
Детали
Цена : 33 000 €
Квадратура : 27 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се продава нов стан во Хром ( Шифра : 26291)
Цена : 71 250 €
Квадратура : 75 m²
Погодности : Лифт, Сопствен паркинг, Тераса
Детали
Станови во Скопје ( Шифра : 20428)
Цена : 30 000 €
Квадратура : 34 m²
Погодности : Подрум, Празен
Детали