Се продава стан во К.вода

Шифра: 29777

Населба: Кисела вода

Погодности:

  • Лифт
  • Тераса

Цена: 39 000 €

Квадратура 38 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Кат 1
Број на катови 6
Број на бањи 1
Број на тоалети 1
Тип на греење Централно парно

Стан во К.Вода во близина на Шампионче со една спална во нова зграда, со имотен лист на први кат, со тераса и парно.

цена:39000 евра со платен данок

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата