Се продава стан во К.Вода

Шифра: 26289

Населба: Кисела вода

Погодности:

  • Лифт
  • Подрум
  • Тераса

Цена: 53 000 €

Квадратура 72 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Број на катови 7
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно

Стан од 72м2 на високо приземје со 1 спална лесно може да се адаптира уште една спална, источна ориентација, парно,тераса,подрум. Во близина на Дом на слепи и Тинексот.

цена:53.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата