Се продава плац во Пржино

Шифра: 1872

Населба: Пржино

Цена: 300 €

Квадратура 330 m²

ш.1872 Се продава плац од 330м2 во Пржино.

маркица:   О=159      Х=9.5

цена:300 е/м2

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата