Се продава куќа на Водно

Шифра: 7064

Населба: Водно

Цена: 1 000 000 €

Квадратура 300 m²
Дворно место 1 507 m²

ш.7064- Се продава  куќа од 300м2 со двор од 1507м2

има две маркици:   О=285м2 и О=244м2      Х=10,2

цена:1.000.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата