Се продава плац во К.Вода

Шифра: 7518

Населба: Кисела вода

Цена: Консултирајте нè

Квадратура 231 m²

Се продава плац во К.Вода во близина на Рампа.

Маркица:    О=139м2           Х=16.2   

цена: 25% ком.градба

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата