Се продава плац во Пржино

Шифра: 1746

Населба: Пржино

Цена: 135 000 €

Квадратура 400 m²

ш.1746- Се продава плац во Пржино од 400м2 со поглед на Скопје.

маркица:   О=176м2        Х=10.2      бруто 710м2

цена:135.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата