Се продава стан во Козле

Шифра: 26276

Населба: Козле

Погодности:

  • Тераса

Цена: 50 000 €

Квадратура 50 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Кат 3
Број на катови 3
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно

Стан од 50м2 стамбена површина плус 30м2 балкон. Градба 2011 год.

цена: 50.000 евра без обврски за агенциска провизија.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата