Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се издава наместен стан кај Рампа во К.Вода ( Шифра : 11111)
Детали
Издавање : 200 € /месечно
Квадратура : 50 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се издава наместен стан во Д.Маало ( Шифра : 11168)
Детали
Издавање : 250 € /месечно
Квадратура : 120 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се издава наместен ста во К.Вода ( Шифра : 10592)
Детали
Издавање : 200 € /месечно
Квадратура : 65 m²
Погодности : Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се издава стан во Маџир Маало ( Шифра : 10652)
Детали
Издавање : 250 € /месечно
Квадратура : 44 m²
Погодности : Лифт, Опремен
Детали
Се издава модерен стан кај Мида ( Шифра : 10655)
Детали
Издавање : 350 € /месечно
Квадратура : 60 m²
Погодности : Тераса
Детали
Се издава наместен стан до Сити Мол ( Шифра : 10617)
Детали
Издавање : 220 € /месечно
Квадратура : 60 m²
Погодности : Опремен, Тераса
Детали
Се издава стан во Д.Маало ( Шифра : 10586)
Детали
Издавање : 300 € /месечно
Квадратура : 54 m²
Погодности : Реновиран, Опремен, Тераса
Детали
Се издава луксузно наместен стан во Карпош-3 ( Шифра : 10599)
Детали
Издавање : 350 € /месечно
Квадратура : 60 m²
Погодности : Лифт, Реновиран, Тераса
Детали
Се издава празен стан карши државна болница ( Шифра : 10192)
Детали
Издавање : 180 € /месечно
Квадратура : 55 m²
Погодности : Лифт, Празен
Детали
Се изнајмува гарсоњера во Аеродром ( Шифра : 9581)
Детали
Издавање : 130 € /месечно
Квадратура : 31 m²
Погодности : Празен, Тераса
Детали