Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава стан кај билна аптека со 2 спални ( Шифра : 29484)
Детали
Цена : 60 000 €
Квадратура : 61 m²
Погодности : Лифт, Подрум, Празен
Детали
Се продават нови станови кај Ун.Сала ( Шифра : 26830)
Детали
Цена : 1 150 €
Квадратура : 55 m²
Погодности : Лифт, Тераса
Детали
Куќа во Влае ( Шифра : 6964)
Детали
Цена : 140 000 €
Дворно место : 580 m²
Детали
Плац во Козле за комерцијална градба ( Шифра : 6872)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 1 300 m²
Детали
Атрактивен плац во Карпош 4 ( Шифра : 1169)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 570 m²
Детали
Куќа на атрактивна локација со поглед на Скопје ( Шифра : 6080)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 200 m²
Дворно место : 560 m²
Детали