Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Се продава куќа во изградба карши Државна болница ( Шифра : 7754)
Детали
Цена : 185 000 €
Квадратура : 300 m²
Детали
Се продава куќа во Г.Петров на топ локација ( Шифра : 8104)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 120 m²
Дворно место : 100 m²
Погодности : Подрум, Тераса
Детали
КУПУВАЊЕ ЛУКСУЗНА ГОЛЕМА КУЌА ( Шифра : 1112)
Цена : Консултирајте нè
Детали
Се издава модерно наместена куќа во Пржино ( Шифра : 0416)
Детали
Цена : 15 000 €
Квадратура : 240 m²
Дворно место : 500 m²
Погодности : Реновиран, Тераса
Детали
Се продава барака во Тафталиџе- ( Шифра : 7900)
Детали
Цена : 135 000 €
Квадратура : 64 m²
Дворно место : 306 m²
Детали
Екстра луксузна кука во Влае ( Шифра : 7902)
Детали
Цена : 225 000 €
Квадратура : 400 m²
Дворно место : 200 m²
Погодности : Гаража, Подрум, Тераса
Детали
Се продава куќа на Водно ( Шифра : 7064)
Детали
Цена : 1 000 000 €
Квадратура : 300 m²
Дворно место : 1 507 m²
Детали
Се продава κуќа во Ρадишани ( Шифра : 7287)
Детали
Цена : 125 000 €
Квадратура : 190 m²
Дворно место : 315 m²
Погодности : Гаража, Подрум, Тераса
Детали
Се продава куќа во Пржино ( Шифра : 7217)
Детали
Цена : 260 000 €
Квадратура : 360 m²
Дворно место : 420 m²
Погодности : Гаража, Подрум, Сопствен паркинг, Тераса
Детали