Се продава κуќа во Ρадишани

Шифра: 7287

Населба: Радишани

Погодности:

  • Гаража
  • Подрум
  • Тераса

Цена: 125 000 €

Состојба Празен
Квадратура 190 m²
Дворно место 315 m²
Број на спални 5
Број на катови 2
Број на бањи 2
Број на тоалети 3
Тип на греење Сопствено парно
Начин на плаќање Парично

Се продава куќа  на два ката со подрум и дворно место од 315м2.

цена:125.000 евра

Енергетска ефикасност

PLG_JEA_DPE_ENERGY_CONSUMPTIONЗелена куќа емисија на гасови
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата