Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по популарност

Резултати по страница :

Одличен плац за градба-стамбена зграда ( Шифра : 1111)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Детали
Се продава плац во Пржино ( Шифра : 1872)
Детали
Цена : 300 €
Квадратура : 330 m²
Детали
Се продава плац во Пржино ( Шифра : 1746)
Детали
Цена : 135 000 €
Квадратура : 400 m²
Детали
Се продава плац во К.Вода ( Шифра : 7518)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 231 m²
Детали
Локација за комерцијална градба во Црниче ( Шифра : 6080)
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 524 m²
Детали
Локација за комерцијална градба во Маџир Маало ( Шифра : 7147)
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 210 m²
Детали
Локација за комерцијална градба во Центар ( Шифра : 7145)
Цена : Консултирајте нè
Квадратура : 5 432 m²
Детали
Плац во Црниче ( Шифра : 6975)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Дворно место : 700 m²
Детали
Плац во Капиштец-Центар ( Шифра : 5985)
Детали
Цена : Консултирајте нè
Детали
Плац во К.Вода ( Шифра : 1595)
Детали
Цена : 175 000 €
Квадратура : 80 m²
Дворно место : 370 m²
Детали