Стан во Хром во завршна фаза

Шифра: 23247

Населба: Хром

Погодности:

  • Сопствен паркинг

Цена: 40 000 €

Квадратура 46 m²
Број на спални 1
Ориентација Запад
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата