Стан во Ѓорче Петров

Шифра: 23743

Населба: Ѓорче Петров

Погодности:

  • Подрум
  • Сопствен паркинг

Цена: 51 500 €

Квадратура 61 m²
Број на спални 2
Ориентација Југ
Кат 3
Број на катови 3

Нов, вселив со имотен лист.

Цена со платена агенциска провизија.

Во близина на училиште.

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата