Се продава куќа во изградба карши Државна болница

Шифра: 7754

Населба: Центар

Цена: 185 000 €

Состојба Празен
Квадратура 300 m²
Број на соби 4
Број на спални 3
Кат 3
Број на катови 3
Број на бањи 2
Број на тоалети 2

Се продава куќа во изградба карши државна болница во правец на председателската резиденција. Куќата има сутерен, приземје и поткровје со вкупна површина од 300 м2 и двор од 359м2.

цена:185000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата