Се издава деловен простор во Д.Маало

Шифра: 2541

Населба: Дебар маало

Цена: 300 €

Квадратура 60 m²
Број на катови 5

Се издава наместен канцелариски простор кај слаткарница Апче, на мезанин. Содржи 2 канцеларии, чајна кујна, приемен дел.

цена за месечно издавање:300 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата