Се продава стан во Аеродром

Шифра: 30545

Населба: Аеродром

Погодности:

  • Лифт
  • Подрум
  • Тераса

Цена: 59 000 €

Квадратура 63 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Ориентација Југ
Кат 4
Број на катови 7
Број на бањи 1
Број на тоалети 1
Тип на греење Централно парно

Се продава стан од 63м2 на 4 кат со лифт, 2 сплни соби, јужно ориентиран, тераса 10 м2 и подрум 5м2.

цена:59000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата