Се продава куќа во Г.Петров на топ локација

Шифра: 8104

Населба: Ѓорче Петров

Погодности:

  • Подрум
  • Тераса

Цена: Консултирајте нè

Состојба Празен
Квадратура 120 m²
Дворно место 100 m²
Број на соби 6
Број на спални 4
Ориентација Југоисток
Кат 2
Број на катови 2
Број на бањи 2
Број на тоалети 2
Тип на греење Електрична печка

Се прода куќа во Ѓ.Петров на 2 ката со мало дворче, 16м2 подрум,приземје 52 м2 и кат 52м2.

цена по договор

чисти документи

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата