Одличен плац за градба-стамбена зграда

Шифра: 1111

Населба: Тафталиџе 1

Цена: Консултирајте нè

Плацот е на одлична локација до СИТИ МОЛ

Површина на урбанистичка парцела 1274 м2
Површина на основа 646 м2
Процент на изграденост 50,71%
Максимална изградена површина 5814 м2
П+7
Плацот се продава со компензација со станбен простор во истата зграда

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата