Се продава стан во Ѓ.Петров 55м2

Шифра: 29781

Населба: Ѓорче Петров

Погодности:

  • Подрум
  • Реновиран
  • Тераса

Цена: 37 000 €

Квадратура 55 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 3
Број на катови 4
Број на бањи 1
Број на тоалети 1

Прекрасен реновиран стан во Ѓ.Петров во близина на училиште и градинка.

Станот има две спални, тераса и подрум.

цена:37000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата