Се продава стан во Карпош-3

Шифра: 27087

Населба: Карпош 3

Погодности:

  • Подрум
  • Тераса

Цена: 42 500 €

Квадратура 43 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Ориентација Север
Кат 3
Број на катови 4
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно

Стан во Карпош 3 од 45м2 со 1 спална , парно, комплет реновиран во близина на Тинекс
цена:42500е со платена агенциска провизија

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата