Се продава стан во Ѓ.Петров

Шифра: 27170

Населба: Ѓорче Петров

Погодности:

  • Подрум
  • Тераса

Цена: 50 000 €

Квадратура 80 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Кат 1
Број на катови 4
Број на бањи 1
Број на тоалети 1

Трособен стан со многу убав распоред, југозападна ориентација, тераса, подрум.

цена:50.000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата