Се продава стан во К.Вода

Шифра: 26979

Населба: Кисела вода

Погодности:

  • Подрум

Цена: 35 000 €

Квадратура 50 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Кат 1
Број на катови 4
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно

Адаптиран стан со две спални, на 1 кат,западна ориентација.Одлична локација до општината,градинка,школо,парк и голем паркинг.

цена:35000 евра

Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата