Се продава стан во Карпош-2

Шифра: 26982

Населба: Карпош 2

Погодности:

  • Лифт
  • Реновиран
  • Тераса

Цена: 61 €

Состојба Празен
Квадратура 53 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Ориентација Југоисток
Кат 9
Број на катови 13
Број на бањи 1
Тип на греење Централно парно
Начин на плаќање Парично

Реновиран стан со две спални на 9 кат со лифт, 3м2 тераса, 4м2 подрум,Источна ориентација.

Во близина на Тинекс.

цена:61000 евра

 

Енергетска ефикасност

PLG_JEA_DPE_ENERGY_CONSUMPTIONЗелена куќа емисија на гасови
Сакате повеќе информации? Оставете порака

Врати се на листата